ADIYAMAN / KAHTA - Menzil İlkokulu

Mustafa SARAY - Okul Müdürü

Okul Müdürü Mustafa SARAY, 1 Ocak 1995 tarihinde Seyhan´da doğmuş olup aslen Adıyaman Kahta Mülk Köyü nüfusuna kayıtlıdır. İlköğrenimini 2008 yılında Gaziantep´te ve ortaöğrenimini 2012 yılında Adana´da tamamladı. Lisans eğitimine 2012 yılında Adıyaman Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğine başladıktan sonra 2016 yılında mezun oldu. 17 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa Siverek Başekin İlkokulu´na Müdür Yetkili Öğretmen olarak ilk ataması gerçekleşti ve bu okulda 4 yıl çalıştı. 2020 il içi öğretmen atamasıyla Siverek Beğdeş İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atandı ve bu okulda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yedek Subay Öğretmenlik görevini yapmıştır. 2022 il dışı atamasıyla Adıyaman Kahta Körgüden İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atandı ve 1 yıl çalıştı. Öğretmenliği sırasında birçok alanda diplomaya sahip olmuştur. Bunlar sırasıyla şu şekildedir; 2020 yılında Atatürk Aöf İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisansını, Anadolu Aöf Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Önlisansını, Anadolu Üniversitesi Eğitim Yönetimi Yüksek lisansını tamamladı. 2021´de Anadolu Aöf Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Önlisansını tamamladı. 2022´de ise Atatürk Aöf Acil Durum ve Afet Yönetimi Önlisansını bitirdi. 2023 yılında ise Anadolu Üniversitesi İlkokulda Yenilikçi Eğitim Yüksek Lisansını, Fırat Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisansını, Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi Yüksek Lisansını, İstanbul Aöf Sosyal Hizmetler Önlisansını, Anadolu Aöf Sosyal Medya Yöneticiliği Önlisansını, Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisansını, Amasya Üniversitesi Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi Yüksek Lisans bölümlerini bitirmiştir. 2024 Şubat ayı itibariyle Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisansı ve Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans bölümlerinden mezun olmuştur. Ayrıca 200´e yakın başarı, katılım ve seminer sertifikalarına sahiptir. 25 Ekim 2023 tarihinde Menzil İlkokulu´nda kadrolu Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve üç çocuk babası olup eğitim ve öğretim çalışmalarına devam etmektedir.